ЗОРЯНИЙ ШЛЯХ ПТУ №2

 

Завдячуючи керівнику проєкту Сінкевич Валентині та здобувачці освіти І курсу Четвериковій Анастасії професійно-технічне училище №2 здобуло ІІІ місце в фіналі XXІІ Всеукраїнської конференції-конкурсі науково-дослідних робіт «Зоряний шлях» в науковому напряму «Природні явища та екологія космосу», яку проводив Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова.
Члени журі відзначили змістовність, обґрунтованість, високий науковий та дослідницький потенціал конкурсної роботи «Вплив російської війни в Україні на клімат» (Аналіз якості атмосферного повітря Дніпропетровської області в період активної фази військових дій).
Зазначимо, що Сінкевич Валентини вже дев’ять років готує призерів науково-дослідницьких конкурсів серед обдарованої молоді, надихає вихованців ПТУ №2 до проєктної діяльності та підтримує творчий потенціал конкурсантів. Четверикова Анастасія добросовісно відноситься до навчання та охоче зайнялася дослідницькою роботою. Дует Сінкевич Валентини та Четверикової Анастасії отримав 1 місце в обласному конкурсі дослідницьких робіт для учнівської молоді «Відкриття українських науковців» (КНЗ «МАН» ДМР) в номінації «Видатні постаті науковців: біографія, яка мене вразила» з роботою «Горова Алла Іванівна – життєва дорога до успіху».
Вітаємо з високими показниками! Бажаємо натхнення на шляху пізнання та вірити в себе! Пишаємося нашими зірочками!